سوله ubm چیست؟

سوله ubm چیست؟

سوله ubm چیست؟ در گذر زمان انسان ها به دلیل حس زیباشناسی خود به دنبال طراحی و ساخت سازه های منعطف و زیبا بوده اند یکی از این نوع سوله ها، سوله های UBM می باشد.

تاریخچه UBM:

دستگاههای UBM  در سال ۱۹۸۱ با نام ABM توسط شرکت MIC  ساخته و روانه بازار شد و بعدها در سال ۱۹۹۴ با اضافه کردن نرم افزار MICROPROCESSOR CONTROL با نام UBM شرکت شناخته شد شرکت MIC ( شرکت آمریکایی ) با ارائه سازه های بدون ستون و پیچ و مهره تحول بزرگی در صنعت سوله سازی ایجاد کرده است.

سوله UBM چیست؟

سازه های بدون اسکلت که طی چند مرحله توسط دستگاههای سیار UBM ساخته می شوند دستگاههای UBM از ۵ بخش تشکیل شده که هرکدام وظایف خاصی را انجام می دهند این بخش ها عبارتند از:

۱) برنامه نرم افزاری آنالیزی MIC PROSOFT

۲) دستگاه تولید سازه UBM

  • دستگاه تولید پنل دیواری
  • دستگاه تولید قوس بزرگ MIC 240
  • دستگاه تولید قوس کوچک MIC 120

۳) عایق کاری

  • دستگاه عایق کاری پاششی ضد حریق
  • دستگاه عایق کاری پاششی پلی یورتان

۴) نیروی انسانی

۵) دستگاه دوخت و مونتاژ

برنامه نرم افزاری MIC PROSOFT : این نرم افزار با گرفت اطلاعات ساخت از قبیل طول، عرض سازه، ارتفاع وسط، ارتفاع جانبی و مقدار بار برف و بار مرده  و سرعت باد سازه ای با مقاومت در برابر بارها و شرایط اقلیمی مختلف طراحی می کند بعد از طراحی این اطلاعات به دستگاه UBM  داده می شود.

دستگاه تولید سازه UBM :

دستگاهی به نام CSU که بر روی تریلی نصب شده و قادر به تولید سازه های قوسی شکل از جنس ورق گالوانیزه می باشد این دستگاه بعد از گرفتن اطلاعات نرم افزاری به تولید و فرم دادن پنل ها می پردازد.

روش های عایق کاری:

  1. سیستم موبایل عایق کاری پاششی پلی یورتان
  2. عایق کاری دو جداره پشم شیشه
  3. عایق کاری دو جداره پلی استایرین
  4. عایق کاری دو جداره پلی یورتان

با این روش های عایق کاری سازه در برابر گرما و سرما عایق شده و با کمترین هزینه بیشترین مزایا را ایجاد می کند همچنین برای دیوارهای جلو و عقب و کناری سازه از پنل دیواری (جنس گالوانیزه ) با ضخامت های مختلف استفاده می کنند.

اجزای سوله UBM, تاریخچه سوله UBM, دانش سوله, سازه های بدون اسکلت, سوله, سوله UBM, سوله یو بی ام

سوله یو بی ام چیست؟

طراحی سوله یو بی ام : در ابتدا باید نوع سوله و کاربری آن مشخص شود سپس طراحی نقشه ی سازه آغاز می شود . طراحی ها در قالب نقشه تهیه می شوند این نقشه ها شامل طرح کلی اسکلت و فرم سازه می باشد این نقشه ها توسط طراحان شرکت صورت می پذیرد طراحانی که با تکیه بر دانش به روز و تجربه ی بالای خود سوله هایی بدون نقص و ایراد  را طراحی می کنند . نقشه ی این طرح ها با استفاده از نرم افزار های پیشرفته و جدیدی تهیه می شوند و این نقشه ها در پایان نیز در اختیار سازندگان به جهت ساخت قرار گرفته می شوند .

سوله یو بی ام چیست؟

یکی از انواع سوله ، سوله یو بی ام است که در مقابل روش هایی مانند تیرورقی امروزی تر و جدید تر محسوب می شود. سرعت طراحی و ساخت این سوله ها به میزان قابل توجهی افزایش یافته و قیمت ساخت آن ها نیز به صرفه تر شده است . در ساخت این سوله ها از روش هایی بهره گرفته شده است که سرعت ساخت را تا چندین برابر در مقابل سوله های تیرورقی افزایش داده است و این مهم سبب شده تا ساخت این سوله ها جهشی بزرگ در این زمینه پدید آورد .

سوله های یو بی ام به دلیل وزن کم و روش ساختی که دارند سوله هایی ضد زلزله و امن محسوب می شوند که در مقابل عواملی همچون طوفان و برف نیز استحکام خود را از دست نمی دهند .

در این سوله ها از پوشش های پلی اورتان به جهت عایق کاری سازه استفاده شده است ، این ویژگی می تواند در مناطق بسیار سرد یا بسیار گرم بسیار کارآمد باشد .

سوله های یو  بی ام در مواردی که نیاز به سازه هایی با ارتفاع جانبی بالا و یا سوله های طبقاتی باشد مورد استفاده قرار می گیرد .

سوله های یو بی ام جهت کاربری های متفاوتی اعم از سوله های ورزشی، سوله های صنعتی، سوله های کشاورزی (سوله مرغداری، سوله گاوداری، سوله دامداری، سوله پرورش بوقلمون، سوله پرورش بلدرچین، سوله انبار محصولات کشاورزی، سیلوهای گندم، سیلوهای غلات، سوله قارچ،انبار سبزیجات و.. )، انبار مهمات، سردخانه های صنعتی، کمپ های نظامی، نمایشگاه خودرو و.. مورد استفاده قرار می گیرد.

سوله های یو بی ام نیز همانند سوله های تیرورقی از محدودیت هایی برخوردار است و در مقابل سوله های خرپایی می توانند تمام این محدودیت ها و معایب را پوشش داده و سوله هایی با حداکثر توانایی و قابلیت های ویژه ساخته و به مشتریان تحویل دهند .

محدودیت های سوله یو بی ام :

  1. نمی توان از جرثقیل سقفی در این نوع سوله ها استفاده نمود .
  2. نمی توان از جرثقیل پایه ای در این طرفین این سوله ها استفاده نمود .
  3. نمی توان این سوله ها را به راحتی جابه جا نمود و امکان باز و بسته کردن قطعات بسیار دشوار است .
  4. محدودیت در ابعاد دهانه ی سوله اشکالی جدی در این سازه ها محسوب می شود .
  5. همه ی مراکز قادر به استفاده از این نوع سوله ها نیستند همانند بیمارستان ها .
  6. سازمان های نظام مهندسی در بعضی موارد این سوله ها را تایید نمی کنند .

ساخت سوله یو بی ام:

هر یک از انواع سوله ها روش ساخت مختص خود را دارند در سوله های یو بی ام ابتدا توسط ماشین آلاتی دهانه ی سازه تنظیم می شود سپس ساخت سوله آغاز می گردد دهانه ی سوله ها نمی توانند از حد معینی بیش تر باشند در غیر این صورت هزینه ی زیادی به خریدار تحمیل می شود .  برای اینکه در ساخت این سوله ها نیاز به جوشکاری نباشد قطعات را به وسیله ابزاری به نام سیمر به هم متصل می کنند که این باعث امنیت سوله نیز می گردد .

سوله یو بی ام که نسل جدیدی از سوله ها محسوب می شود هزینه ساخت را به نسبت سوله های قدیمی تر مانند تیرورقی تا درصد زیادی کاهش داده و این در حالی است که سوله های خرپاییهم ارزان تر و به صرفه تر و هم سبک تر و مقاوم تر هستند و از این رو مورد استقبال بیشتر مشتریان قرار گرفته است.

سوله, سوله فوری, سوله یو بی ام, طراحی سوله یو بی ام, کاربری سوله یو بی ام, محدودیت های سوله یو بی ام, موارد استفاده سوله یو بی ام

ساخت سوله های یو بی ام

ساخت سوله های یو بی ام : سوله های یو بی ام یکی از انواع سوله ها می باشد که با استفاده از روش های روز ساخته می شوند. این نوع سوله در مقایسه با سوله های تیرورقی دارای مزایای زیادی می باشد و معایب سوله های تیرورقی را پوشش می دهد. سوله های یو بی ام دارای ساختاری با پیچیدگی خاص می باشد.

سوله یو بی ام

سوله یو بی ام به سوله ای گفته می شود که بر خلاف سایر سوله های دیگر فاقد اسکلت می باشد. این نوع سوله با استفاده از طراحی های ویژه ای ساخته می شود و سرعت بالایی در ساخت دارا می باشد. ( سوله سازی )

ساخت سوله های یو بی ام

سوله های یو بی ام دارای چهار قسمت کلی در ساخت می باشد که این قسمت ها شامل زیر می باشند:

  1. دستگاه های تولید سازه: دستگاه های تولید سازه معمولا برای فرم دهی برای تولید سوله های یو بی ام مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه یک تریلی چند کاره می باشد و ابزار تولید و موتور فرم دهنده بر روی آن قرار گرفته است.
  2. برنامه نرم افزاری آنالیز کننده: این نرم افزار قدرت این را دارد که یک طراحی بسیار عالی را ایجاد کند یکی از کار های این نرم افزار تشخیص نوع فندانسیون مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی می باشد. این نرم افزار در ساخت سوله های یو بی ام اهمیت فراوانی دارد.
  3. نیروی انسانی: برای ساخت سوله های یو بی ام به ۱۰ تا ۱۲ نیروی انسانی نیاز می باشد.
  4. دستگاه های دوخت و مونتاژ: این دستگاه دارای مزایای زیادی در ساخت سوله های یو بی ام می باشد. دستگاه های دوخت و مونتاژ برای اتصال اجزا به یک دیگر به کار می رود همچنین این دستگاه ها قابلیت فرم دهی را نیز دارا می باشد.

سوله های یو بی ام در موارد گوناگونی به کار برده می شود از این نوع سوله در کارخانه ها، کارگاه های صنعتی، بیمارستان ها و بسیاری از موارد دیگر استفاده می شود. لازم به ذکر است که سوله های یو بی ام در مقایسه با سوله های خرپایی دارای معایبی نیز می باشند.

اجزای سوله یو بی ام, ساخت سوله, ساخت سوله به صرفه, ساخت سوله های یو بی ام, سوله سازان پارس, سوله های تیرورقی, سوله های خرپایی, سوله های سبک, سوله های مدرن, سوله های یو بی ام
بدون نظر

ارسال دیدگاه